Trappevask og andre former for ejendomsservice tilbydes

Hos Polly Service ApS tilbydes ejendomsservice hos både store og små boligselskaber og andre virksomheder. Vi tilbyder blandt andet trappevask til en god pris, hvor vi garanterer et veludført resultat. Vi kommer primært hos kunder på Frederiksberg og i København, men vi står til rådighed over hele Sjælland.

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring i branchen. Vi kan blandt andet tilbyde trappevask, hvilket sikrer dig, at opgangen altid er nydelig og rengjort. Vores trappevasker passer på dig og miljøet og anvender derfor udelukkende bæredygtige produkter.

Hvad koster trappevask?

Den nøjagtige pris på trappevask afhænger af flere forskellige ting. Det kommer blandt andet an på trappens areal, samt om du har en fast aftale med os eller ej. Vi står altid klar til at lave en fast aftale på ejendomsservice hos dig, men vores trappevasker kommer naturligvis også gerne, selvom der kun er brug for hjælp en enkelt gang. Uanset hvad kan du være sikker på, at vores priser altid er så billige som muligt.​

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet, og vi lægger desuden en stor ære i alt det arbejde, som vi udfører. Vores kvalificerede medarbejdere står klar med et smil til at hjælpe dig med enhver opgave. Vi kommer naturligvis altid til tiden, og vi sikrer en ordentlig planlægning, inden vi går i gang med vores arbejde.

Kontakt os for flere oplysninger

Skal vi stå for trappevask hos dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov og vores priser, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på mail: info@pollyservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Ønsker du at modtage et tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

POLLY SERVICE ApS

Brendstrupgårdsvej 23, 1. sal

8200 Århus

Find vej

CVR: ​36397098

Kontakt