NIR-rengøring på klinikker i sundhedssektoren

​Skal du have udført NIR-rengøring? Hos Polly Service ApS har vi specialiseret os i rengøring, som følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR). Vores kunder er forskellige former for klinikker i sundhedssektoren såsom tandlæger, praktiserende læger og hjemmesygeplejersker med videre.

Rengøring efter de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer

​Vi tilbyder specialrengøring på klinikker og lignende inden for sundhedssektoren. Den typiske løsning består af daglig rengøring på klinikken såsom gulvvask, vask af overflader og rengøring af sanitet med videre. Dertil kommer rengøring af kontorer, venteværelser med videre.

Der stilles særlige krav til rengøringen inden for sundhedssektoren. Formålet er, at patienter, personale og pårørende i videst muligt omfang skal være beskyttet mod smitte under deres ophold og arbejde på klinikken.

​Der er ikke tale om krav i et enkelt lovsæt, men om et netværk af love, regler, vejledninger og anvisninger, som regulerer området. De kaldes for de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer, som forkortes NIR.

Vi har specialiseret os i NIR-rengøring, og vi lægger stor vægt på at levere en høj service i den bedste kvalitet. Loyalitet er grundfæstet i vores forretningsmodel, da vi ønsker at opretholde et langvarigt samarbejde med kunderne.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på NIR-rengøring

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde, og om vores kompetencer inden for rengøring efter de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan skrive til e-mail info@pollyservice.dk.

Ønsker du at modtage et tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

POLLY SERVICE ApS

Brendstrupgårdsvej 23, 1. sal

8200 Århus

Find vej

CVR: ​36397098

Kontakt