Nedrivning af væg og hus samt PCB og asbest

​Står I foran en nedrivning af en væg eller en hel ejendom? Hos Polly Service ApS udfører vi alle former for nedrivning af hele eller dele af bygninger. Vi tilbyder også opgaver i forbindelse med asbest og PCB. Vores kunder er primært virksomheder, men også private i København, på Frederiksberg og resten af Sjælland.

Alle former for nedrivning med bortskaffelse

Vi kan varetage de fleste nedrivningsopgaver, og vi rydder gerne op efter os. Vi kan også bortskaffe affaldet og sikre, at det bliver korrekt sorteret til henholdsvis genbrug og destruktion. Vi kan nedbryde hele bygninger, og vi kan fjerne en enkelt væg i et hus eller en lejlighed. Dermed kan I indrette jeres hjem, som I ønsker det.

​Vi udfører gerne opgaver såsom:

  • Nedrivning af hus
  • Nedrivning af væg
  • Håndtering af asbest og PCB
  • Bortskaffelse af affald.

Alle vores medarbejdere har været på kursus i håndtering af PCB og asbest. Dermed kan vi udføre en korrekt og sikker håndtering, samt bortskaffelse af PCB- og asbestholdige materialer.

Vi lægger altid vægt på en god planlægning og på kvalitet fremfor kvantitet. Vi har faste, kvalificerede medarbejdere, og vi har stor erfaring med nedrivningsopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på nedbrydning

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på nedbrydning og nedrivning. Du kan ringe til os på telefon 31 21 15 75 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail info@pollyservice.dk.​

Ønsker du at modtage et tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

POLLY SERVICE ApS

Mariendalsvej 11

2000 Frederiksberg

Find vej

CVR: ​36397098

Kontakt